Me Hallintoakatemiassa rakastamme hallintoa!

Ystävänpäivän kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa tarkoituksena on löytää hallintoa rakastava ihminen. Ihminen, jolle hallinto on sydämen asia.

Ilmianna meille kollegasi, ystäväsi tai vaikka mielestäsi hyvästä hallinnosta välittävä viranhaltija tai virkamies. Voit toki ilmoittaa myös itsesi, mikäli koet sisäistä paloa hallintoa kohtaan.

Lähetä ehdotuksesi meille osoitteeseen info@hallintoakatemia.fi tai kilpailun facebook-päivityksen kommenttikenttään

Palkinnoksi sekä voittaja että ehdottaja saavat virallisen Minä <3 Hallinto -pullon (katso kuva)! Kilpailun osallistumisaika on 14.2.-21.2.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tarkemmat säännöt löytyvät alta.

 

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Hallintoakatemia (www.hallintoakatemia.fi)

2. Kilpailuun voi osallistua kertomalla mielestään hallintoa rakastavan ihmisen nimen osoitteeseen info@hallintoakatemia.fi tai kilpailun facebook-päivityksen kommenttikenttään.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

4. Kilpailu on voimassa 14.2.2017–21.2.2017. Raati arpoo kisaan osallistuneista ehdokkaista yhden tai useamman voittajan. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

5. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

6. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin tai sähköpostin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

7. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

8. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

9. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This