Eilen kerroimme, kuinka iloisia olimme, kun avointa koulutuspäällikön paikkaamme haki niin monta hyvää ja hallintoon intohimoisesti suhtautuvaa hakijaa. Valitsimmekin joukkoomme myös toisen koulutuspäällikön. Valitsimme koulutuspäällikön tehtävään myös Pirjo Ala-Hemmilän, joka  siirtyy elokuun alusta perinteisemmältä opetusalalta Hallintoakatemiaan. Pirjo kommentoikin muutosta: ”Kiehtovalla tavalla pitkä kokemukseni oppimisen ammattilaisena pääsee yhdistymään outoon rakkauteeni kuntahallintoa kohtaan. Kuntatyö on niin värikästä. Erittäin monialainen ammattilaisuus yhdistyy kaikenikäisten asiakkaiden kanssa käytävään vuorovaikutukseen. Vuorovaikutustilanteet voivat vaihdella. Kokemukseni sekä kunnallisista virkatehtävistä että luottamushenkilöhallinnosta ovat opettaneet paljon ja monipuolistaneet kuvaa hyvästä hallinnosta. Jokainen haluaa tehdä työnsä hyvin. Kyllä on harmaaksi mielletty hallinto kaukana todellisuudesta!”

Valitsimme Pirjon joukkoomme vahvistamaan pedagogista osaamistamme ja kehittämään ja ajattelemaan kanssamme koulutuksia uudesta näkökulmasta. Pirjon hallinnon ja opetuksen osaamisen yhdistelmä sopi erittäin hyvin kokonaisuuteemme. Myös suhtautuminen hyvään hallintoon ja rakentavaan päätöksentekoon oli valinnassamme tärkeä tekijä.

Viimeisimmäksi Pirjo on toiminut opintojen ohjaajana. Pirjo toteaakin, että ”Siinäkin oppimani pohjalta pääsen nyt  suunnittelemaan ja muotoilemaan sinulle koulutuksia. Kyllä, kyllä: sinulle niitä mietin, sillä vaikka uskon joukkoälyynkin, niin kouluttautuminen on hyvin henkilökohtainen kokemus. Sinun tavoitteesi, aiempi osaamisesi ja koulutus kohtaavat. Minun tehtäväni on varmistaa, että koulutuksesta lähtee uusin, kehitetty versiosi. Kesän aikana kypsytän alkusyksyn tarjonnan nauttimista vaille valmiiksi. Voisimme tehdä sellaisen työnjaon, että kesällä sinä olet tyytyväinen itseesi ja nautit kesän pehmentämistä asiakas- tai työkaverikontakteista ja minä virittelen syksyn alkuun terävät koulutusshotit ja suurempiin kokonaisuuksiin virkistävät cocktailit. Laita koulutustoiveita tulemaan vaikka heti!”

Voit laittaa jo nyt Pirjolle koulutustoiveita sähköpostitse osoitteeseen info@hallintoakatemia.fi.

 

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This